La saga de Valeria que ha venut més de 25.000 exemplars des de la seva publicació i que està en el Top 1 a Google Play la primera setmana de publicació digital, segon lloc en el llistat de Books més venuts de Casa del Llibre etc… serà adaptart per Diagonal TV
Val a dir que en gran part l’èxit de ‘ Valeria ‘ es deguy a la seva acceptació a les xarxes socials . Les novel · les de Elísabet Benavent han aconseguit ser Trending Topic a Twitter en diverses ocasions, així com l’opció número 1 a Google Play en la seva primera setmana de publicació . Actualment compta amb una nombrosa comunitat de fidels seguidors .

La productora Diagonal TV (Grup Endemol ) s’ha consolidat dins el sector audiovisual gràcies a treballs d’èxit com Estimar és per sempre d’Antena 3 , República ( 2011 ) , La senyora ( 2008 ) o Isabel ( 2012 ) , totes elles de TVE . Actualment s’està produint , Sense identitat, sèrie de ficció que s’estrenarà pròximament a Antena 3, i té en emissió ‘ Kubala , Moreno i Manchon ‘ a TV3 .

El 2013 Elísabet Benavent va autopublicar En les sabates de Valeria a Internet , congregant ràpidament un bon nombre de lectors . Summa de Lletres ( Santillana Edicions ) es va fer ressò dels missatges que circulaven a la xarxa , va llegir la novel · la i es va enganxar a un fenomen que creix diàriament . Una sèrie de novel · les diferents , contemporànies i plenes d’humor amb què les lectores se senten identificades .