Per no deixar a ningú fora i per petició dels professionals, s’ha decidit ampliar el termini d’inscripcions fins al 30 de juny. Última oportunitat per fer realitat el vostre projecte audiovisual!

 • La incubadora de productores, també coneguda com a PMP, es redimensiona i estableix noves aliances.
 • Una potent xarxa de productores on conflueix el talent i l’experiència.
 • Bases del PMP 2023
 • INSCRIPCIONS!

Producers Meet Producers (PMP), la incubadora de projectes de productores emergents organitzada per Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC, dins del marc del Sitges Industry Hub del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica), ha ampliat el seu període de recepció de projectes fins al 30 de juny de 2023.

Una proposta única dins del camp de la producció audiovisual que compta amb el suport de PIAF (Productores Independents Audiovisuals Federades), EGEDA i el finançament de l’ICAA (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència) amb fons de NextGenerationUE.

La incubadora PMP està oberta a projectes de cinema, televisió i transmèdia, de qualsevol format i tant en ficció com en documental.

La trobada anual serà el 9 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges, on connectaran 25 productores audiovisuals de diferents disciplines, territoris i generacions. Els projectes escollits en el PMP optaran a dues modalitats, mentories i consultories. 

 1. Mentories: 5 productores consolidades acompanyen a 5 productores emergents durant un any.
 2. Consultories: 5 productores consolidades atenen les consultes de 10 productores emergents i/o estudiants de producció.

La incubadora PMP explora noves aliances amb agents del sector que redimensionen el PMP en nous territoris: Trobada del Talent – Galacticat (Lleida), Links Projectes-Cerdanya Film Festival (Girona), Fanlab- Sitges Film Festival i CIDAP- Euroregió Pirineus-Mediterrani aportant noves mirades i diversitat d’oportunitats.

Per segon any consecutiu, es concedirà el Premi Dossier i estrenem el Premi Emergent D’A Film Lab per a impulsar i acompanyar els projectes entre les diferents laboratoris/incubadores del panorama audiovisual.

PREMI DOSSIER

El comitè de valoració de projectes PMP2023 atorgarà la distinció a un dels projectes com “el millor dossier de projecte PMP2023”. La productora guanyadora del premi dossier guanyarà un any de pertinença a l’associació PRODUCTORS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA – PAC.

PREMI EMERGENT D’A FILM LAB

Un dels projectes seleccionats per al PMP2023, ja sigui mentoria o consultoria, serà escollit per participar en el D’A Film Lab 2024 dins de l’acció Producció Catalana Emergent.

La nostra experiència ens demostra que el PMP aporta valor professional a les productores participants. L’acompanyament totalment personalitzat deixa palesa la importància que suposa teixir una xarxa de transmissió de coneixement entre productores, creant referents de producció. L’acompanyament com a eina de transformació.

L’objectiu és visibilitzar i aportar reconeixement a la figura del/a productor/a audiovisual, dins i fora del sector, generar indústria i teixir connexions amb el talent emergent, i a més :

 • Potenciar la presència de productores emergents dins de l’ecosistema audiovisual.
 • Generar coneixement sobre la producció audiovisual de forma polièdrica i transversal.
 • Propiciar el relleu natural intergeneracional de productores en un sector molt exigent.
 • Consolidar connexions professionals i xarxes per tal de reforçar la indústria de la producció.
 • Reforçar el projecte de la productora emergent mitjançant una producció eficient, sostenible i competitiva, nodrint-la amb el coneixement i l’experiència d’empreses consolidades.
 • Establir un punt de trobada anual del món de la producció audiovisual.
 • Apropar els professionals en actiu de la producció al talent emergent que necessita impuls.