El proper 20 gener 2022 · 10h , en Format híbrid el Cluster Audiovisual de Catalunya presenta aquest esdeveniment
L’acte serà en anglès i castellà i hi haurà traducció simultània per als presents a l’acte, que tindrà lloc a Foment del Treball (Via Laietana, 32 Barcelona). Si prefereixes seguir-nos a distància, podràs optar per tres opcions de streaming a la nostra web www.clusteraudiovisual.cat (traducció simultània en català, castellà o anglès).
MES INFORMACIÓ D’AQUEST EVENT EN AQUEST ENLLAÇ
Cada cop són més les marques que opten pels esdeveniments com a forma de promocionar-se i transmetre els seus valors, connectar amb la seva audiència i fidelitzar-la mitjançant situacions úniques. El desenvolupament d’una bona experiència de marca és, doncs, imprescindible per al seu èxit. També ho és la tècnica a través d’empreses que fan un disseny integral de solucions audiovisuals innovadores per tal de dur a terme els esdeveniments més sonats.
PARTICIPEN:
Mike Blackman (Director General d’Integrated Systems Europe – ISE)
Sota la seva direcció, la fira ISE s’ha convertit en una cita ineludible a nivell mundial en el negoci de la integració de sistemes audiovisuals i electrònics amb finalitats comercials i residencials.
Carlos Henao (Director de Màrqueting de Sono Team)
Dirigeix i dissenya l’estratègia de comunicació i integració de companyies audiovisuals al grup. Ha desenvolupat la seva carrera professional en grans multinacionals ideant campanyes de publicitat.
Joel Mestre (Director General de NEP Group Spain)
Amb més de 20 anys de trajectòria en la indústria de la producció audiovisual, ha estat vinculat a projectes com EuroLeague basketball, esdeveniments d’eGames i Red Bull Batalla de Gallos, amb més de 4 milions d’espectadors.
MODERA:
Pipo Serrano (Periodista i Director d’Innovació i Nous Negocis de Broadcaster)
Periodista amb una mirada holística de la comunicació, ha liderat estratègies i processos de transformació digital a mitjans de comunicació, és autor de llibres sobre la temàtica digital i professor universitari.