ISE -La Fira de la Integració Audiovisual- ens acaba d’anunciar un ajornament de tres mesos de la seva fira a Barcelona. ISE 2022 es reprogramarà del 10 al 13 de maig de 2022. Segons expliquen els organitzadors “Després de consultar a la comunitat d’expositors i visitants de l’ISE i davant l’impacte creixent de la variant Omicron a Espanya, Integrated Systems Events anuncia que l’ISE 2022, previst per a l’1-4 de febrer, s’ha ajornat i ara serà tindrà lloc del 10 al 13 de maig de 2022 a la Fira de Barcelona Gran Via”.

Mike Blackman, director general d’esdeveniments de sistemes integrats, ha dit avu mateixi: “Hem estat supervisant de prop les condicions a Europa i hem estat treballant dur en nom vostre per equilibrar els problemes de salut i seguretat amb la necessitat de comerç i interacció en persona. Ha estat un moment difícil per a molts durant els darrers dos anys i, tot i que no podem esperar per reunir-nos amb tothom a ISE 2022, escoltant els nostres expositors, propietaris i grups d’interès, hem acordat que el millor camí és ajornar la fira. edició durant tres mesos. “En traslladar l’esdeveniment a la primavera, dóna temps a la nostra comunitat per reequilibrar-se i per reprendre la confiança en els viatges i les reunions internacionals. Treballarem estretament amb tots els nostres expositors i grups d’interès per garantir una transició sense problemes a les noves dates. Esperem acollir la comunitat AV global a l’ISE 2022 al maig a la nostra nova casa de Barcelona”.

David Labuskes, CEO d’AVIXA, va comentar: “Tot i que equilibrar el compromís amb el comerç i la recollida ha estat difícil en aquests temps incerts, creiem que l’ajornament de la fira ISE fins al maig fa exactament això. La nostra comunitat anhela l’oportunitat de tornar a reunir-se el 2022. Aquest calendari fa que això sigui encara més possible per a tots nosaltres. Començant amb ISE, esperem l’estiu d’AV on tindrem l’oportunitat de reunir-nos a InfoComm al juny i InfoComm Beijing al juliol; no podria ser una millor manera de reunir i reforçar les oportunitats i l’èxit de la nostra indústria. .”

Daryl Friedman, CEO de CEDIA, ha afegit: “Volem assegurar-nos que l’ISE 2022 sigui un gran èxit per als visitants i els expositors, com ho ha estat durant gairebé dues dècades, i això comença per reunir la major part possible de la nostra comunitat. Sabem que tota la indústria de la tecnologia domèstica està entusiasmada amb reunir-se en persona i estem segurs que aquesta mudança al maig garantirà el rendiment més vibrant per a tots els participants. No podem esperar per connectar amb tots vosaltres a Barcelona aquesta primavera”.

Esperem que aquest esdeveniment sigui un èxit i volem donar les gràcies als nostres grups d’interès (expositors, patrocinadors, visitants, mitjans de comunicació, contractistes i l’equip de FIRA Barcelona) per continuar donant-nos suport en aquesta situació difícil i canviant.