Després de passar per Locarno, on va rebre el Lleopard d’Or a la Millor interpretació masculina exaequo per Mohamed Mellali i Valero Escolar i el premi Europa Cinemas Label i menció especial del jurat jove independent) i també a Valladolid on va aconseguir l’Espiga de Plata a la Millor pel·lícula i Premi del Públic, arribarà a les sales de cinema el proper 3 de desembre Sis dies corrents, de Neus Ballús, que ja havia tingut reconeixements amb la seva òpera prima, La plaga.

Com ja passava a La plaga, a Sis dies corrents Ballús es fonamenta en un terreny entre ficció i documental, seguint una setmana de la vida del Valero, el Moha i el Pep, tres treballadors d’una petita empresa d’electricitat i fontaneria, on cada dia suposa un capítol del’obra..

“Sis dies corrents” produïda per Distinto Films, El Kinògraf, Movistar+, Radiotelevisión Española i  Televisió de Catalunya, Sis dies corrents és una de les pel·lícules en llengua catalana candidates a la propera edicio dels Gaudí.