Neix OVERLOCK un nou Festival de cinema Fantàstic, Còmic i joguines dels 70-80 i 90, durant tres dies 16, 17 i 18 de juliol, Lluïsos d’Horta es vestiran amb les millors gales. En una emblemàtica sala de cinema del barri d’Horta es podran veure pel·lícules de terror, documentals, dibuixos de superherois, taules rodones sobre els Efectes Especials (FX), mercats de joguines, convidats sorpreses, reconeixements a gent vinculada amb el cinema, estrenes, reposicions …, i fins a un concert dels ja consagrats Motorzombies.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de divendres 11 de juny, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula Aullidos de Joe Dante (The Howling)

Aullidos (1981. Dirigida per Joe Dante – Estats Units. Durada 91 minuts. Títol Original The Howling. Gènere Terror): Karen, una popular presentadora de televisió de Los Angeles, pateix una crisi nerviosa en estar a punt de ser assaltada per un violador. Per superar el trauma segueix el consell d’un psicòleg que li recomana retirar-se a descansar al camp. Viatja llavors a la costa nord de Califòrnia, i allí el seu marit pateix un canvi de personalitat a l’ésser atacat per un estrany animal, meitat home, meitat llop … (FILMAFFINITY)