Teniu a la vostra disposició l’Observatori MAC www.observatorimac.cat, una plataforma de recursos al servei del sector audiovisual i digital impulsada pel MAC amb la col·laboració de Granollers Audiovisual, SL (GASL) i el Centre d’Investigació i Distribució Audiovisual de Granollers (CIDAG).

 

En aquesta pàgina podeu trobar convocatòries, entrevistes, informació sobre sessions dedicades a la formació… Es tracta d’un servei organizat per Granollers Audiovisual, SL i el Mercat Audiovisual de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

Seguiu-nos també a twitter @Observatori_MAC

 

Aprofitem per informar-vos que podeu visualitzar els vídeos de les ponències del MAC 2013 aquí. I sobretot us animem a presentar-vos al Premi MAC-GAC Transmèdia, teniu temps fins al 31 d’agost!