https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/ajutscovid/cultura/index.html

Acaba d’obrir-se el procés per demanar ajudes dirigides al sector de la cultura: Es tracta d’una ajuda de 750 euros per a les persones que hagin ingressat menys de 13.000 euros entre gener i setembre. Les ajudes no es concediran per ordre d’arribada, sinó que tindran prioritat els que tinguin menys ingressos. Hi ha temps per presentar les sol·licituds fins al 4 de desembre a les nou del matí. S’hi destinaran, en total, sis milions i mig d’euros, que arribaran a unes 8.600 persones del sector de les activitats culturals, directament afectades per la suspensió d’activitats arran de la Covid.

La petició s’ha de fer a través del web de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies. ENLLAÇ