El Saló del cinema i les sèries arriba a la seva tercera edició durant el primer cap de setmana de febrer La Farga de l’Hospitalet acollirà aquest certamen amb més de 100 expositors sobre cinema i sèries comptant empreses i negocis de tots els tipus relacionats amb el setè art, estands amb oferta lúdica i venda de productes per amants del cine.

Dstaca l’exposició sobre l’univers Harry Potter que amb més 400 metres quadrats serà una de les protagonistes del saló.  També destaca la presència de l’univers Star Wars, amb una exposició que inclourà un androide de combat utilitzat al rodatge de la saga.

Una altra de les novetats és l’aliança del saló amb la productora Gaumont, responsable de títols com Leon. El professional o El cinquè element que portarà al Baix Llobregat vestits originals d’aquestes pel·lícules.

Igual que en edicions anteriors també hi haurà tallers interactius, activitats i aquest any fins i tot Room Scapes de cine… Tot plegat combinat amb decorats interactius i cromes en directe per experimentar el cinema des de dins. També es muntarà un espai d’imatge i tecnologia on cineastes, fotògrafs, professionals i aficionats trobaran un espai de 500 metres quadrats per descobrir les últimes novetats en vídeo, fotografia, realitat virtual i creativitat.

Xerrades i debats

Directors, actors, compositors, crítics, etc. formaran part de les xerrades que tindrem sobre cinema i sèries que contentaran a tots els públics. Com es van fer els efectes especials d’Interestellar? Com es va compondre la banda sonora de Tadeo Jones? i així fins a 35 xerrades.