Ja queda només una setmana per FFLASH-HUB, Film Festivals Learning and Sharing HUB, la primera trobada internacional de professionals dels festivals de cinema que es durà a terme al Disseny Hub Barcelona del 21 al 23 de setembre de 2022!

Volem mostrar-te tota la programació que ve carregada de talks i workshops sobre com incrementar el valor de marca del teu festival, la diversitat en la programació, com abordar els reptes dels públics a la era de les plataformes, saber com captar finançament o introduir pràctiques responsables al teu festival.

Abordarem tots aquests temes de la mà de professionals d’altíssim nivell nacional i internacional, que compartiran experiències orientades a millorar la gestió dels festivals assistents, com per exemple Jennifer Frees (Toronto International Film Festival), Tim Redford (Festival du Court Métrage de Clermont-Ferrand) o José Luis Cienfuegos (Festival de Cine Europeo de Sevilla)

Us animem a que us acrediteu per no perdre-us res d’aquestes jornades tan innovadores i vanguardistes a l’estat espanyol. Ho podeu fer a través del següent enllaç.