EXIT DE LA SEGONA EDICIÓ DEL SALÓN DEL CINEMA
El Saló del Cinema i les Sèries que s’ha dut a terme a LA Farga, de divendres a diumenge, ha tancat les portes amb enorme èxit de públic variat, atret especialmente per la proposta lúdica a l’entorn als grans èxits del cinema: les sages galàctiques o les series televisives de major predicament.
Al costat d’aquesta proposta, el Saló ha sabut atreure també el públic professional: En una amplísima àrea d’exposició les empreses que ofereixen tecnologia audiovisaul han presentat les novetats més recents… També el alt nivell de les conferències professionals ha ajudat a atreure a aquestes empreses que inicialment pensaven que el “target” del Saló estava més orientat al gran públic.
Crec que caldrà felicitar-nos que aquesta iniciativa vaig consolidant-se i madurant ja que si be Sitges és en els darrers mesos de l’any la referència indistubible de l’audiovisual, els Premis Gaudí i el Saló del Cinema de la Farga són el referent del sector, en el primer mes de l’any. Felicitats als organitzadors per la iniciativa…