El proper dijous 25 de gener, des d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i en el marc de la segona temporada del cicle ‘MEDIA al Maldà‘, us convidem a la projecció de la pel·lícula d’animació amb suport d’Europa Creativa MEDIA ‘Robot Dreams, de Pablo Berger, al Cinema Maldà de Barcelona.

Comptarem amb la presència del director del film, Pablo Berger, i del músic i compositor de cinema Alfonso de Vilallonga, que presentaran la pel·lícula abans de la projecció.

El cicle ‘MEDIA al Maldà‘, iniciat al setembre de 2022, convida el públic, gràcies al suport dEuropa Creativa Desk – MEDIA Catalunyal’últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió (i la cinquena d’aquesta segona temporada 2023-2024), es durà a terme el dijous 25 de gener de 2024 a les 20h, amb la projecció de la pel·lícula d’animació amb suport d’Europa Creativa MEDIA Robot Dreams.

Es tracta de la primera pel·lícula d’animació de Pablo Berger, i és l’adaptació de la novel·la gràfica homònima de la nord-americana Sara Varon. Després d’estrenar-se mundialment al Festival de Cannes, va ser guardonat al Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy amb el Gran Premi a la Millor Pel·lícula de la Secció Contrechamp del Festival, i guardonat amb el Gran Premi del Públic a la Secció Oficial Fantàstic de la 56a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de CatalunyaRobot Dreams ha estat també guardonat com a Millor Film d’Animació dels Premis de Cinema Europeu de l’Acadèmia de Cinema Europeu

Robot Dreams‘ compta també amb 3 nominacions als Premis Gaudí (millor pel·lícula, millor guió adaptat i millor música original), 4 nominacions als Premis Goya (millor pel·lícula, millor guió adaptat, millor música original i millor edició), i 3 nominacions als Premis Feroz (millor film de comèdia, millor música original i millor pòster), i ha estat guardonada amb el Premi Forqué a Millor Pel·lícula d’Animació.

La pel·lícula ha aconsegui també 5 nominacions als Premis Annie 2024 (considerats com ‘els Oscar de l’animació) a les categories de millor pel·lícula independent, millor direcció, millor guió, millor storyboard i millor disseny de personatges.