El 22 de gener al Casino de l’Aliança del Poblenou se celebrarà l’entrega dels Premis Nacionals de Comunicació 2023.

3Cat Corporatiu ha guanyat el Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa, per la campanya de llançament de la seva nova plataforma en línia de continguts a demanda en català 3CAT. Una campanya innovadora, original i inclusiva que ha buscat fer arribar el missatge a tot el públic de Catalunya.

També cal destacar altres premis com el Premi Nacional de Comunicació a Marc Giró Costa per haver sabut incorporar temes nous als programes d’entreteniment i per haver revolucionat el panorama radiofònic i televisiu amb la seva manera de fer desacomplexada i trencadora.

El Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació a Txell Feixas Torras per ser un exemple de periodisme rigorós, valent i compromès. El jurat ha destacat la seva trajectòria professional en la cobertura de conflictes fent visible també el paper de les dones en les zones on ha treballat.

El Premi Nacional de Comunicació de Proximitat (nova categoria) a l’editorial Grup Gavarres per ser un exemple de periodisme de qualitat. Va néixer l’any 2002 amb la voluntat de recuperar la memòria oral i el patrimoni a partir d’un periodisme de proximitat, de conversa llarga i cocció lenta.