Barcelona New Economy Week, la convocatòria que proposa el Consorci de la Zona Franca de Barcelona de l’5 a el 8 d’octubre, escalfa motors i ja en la seva segona convocatòria, la cita vol projectar la recuperació de l’economia mundial des de Barcelona ampliant-se com a gran esdeveniment multisectorial que arribar a 10 sectors verticals: A més de les cinc àrees temàtiques que van inaugurar l’esdeveniment l’any passat (Logistics, Real Estate, comerç electrònic, els Economic Zones, i Digital Industry) s’incorporen cinc de verticals més amb enfocament transversal: Talent, Science, Mobility, City i Sustainability. Totes les temàtiques comptaran amb un ampli programa de sessions i speakers destacats que apropen les principals claus i reptes per a una recuperació econòmica basada en la innovació i els nous negocis derivats de la digitalització i la sostenibilitat.

BNEW manté el seu caràcter híbrid (digital i presencial) i 100% professional, i compta ja amb el registre gratuït obert a través del seu web: www.bnewbarcelona.com. En la primera edició l’esdeveniment va comptar amb prop de 11.000 registrats de més de cent països, una xifra que l’organització espera superar amb escreix aquest any. Debats i panells d’altura per seus deu verticals.

Cada sector d’activitat present en BNEW disposa d’un programa de debats i panells propi i la participació de destacats professionals i experts de caràcter internacional: Seran més de 800 speakers de primer nivell repartits en 240 hores de continguts. En BNEW Logistics s’analitzen temes estratègics com els reptes de la logística d’última milla o l’equilibri entre les noves pautes de consum i la sostenibilitat, mentre a BNEW Real Estate, se centra en les oportunitats d’inversió en el sector, o l’impacte de l’ teletreball en el segment d’oficines o la irrupció de les Proptech. BNEW de comerç electrònic, al seu torn, posa el focus en les claus de la digitalització en el comerç global després de la pandèmia, dl boom dels marketplaces o les oportunitats de l’pagament amb moneda digital. Una altra àrea que repeteix BNEW Digital Industry tractarà sobre les noves tecnologies de fabricació, o l’impacte de l’5G en la indústria. També repeteix BNEW Economic Zones, que analitzarà el paper de les zones econòmiques a la recuperació econòmica i l’impuls de el comerç global. Pel que fa als nous verticals d’aquesta segona edició, BNEW Talent es convertirà en l’escenari de debat sobre com atraure i conservar el talent en la nova economia, així com els nous perfils associats a la digitalització i els reptes per als sistemes educatius de l’ futur. Connectat a aquesta àrea, BNEW Science abordarà aspectes com la importància que té la col·laboració publico-privada per afavorir la transferència de coneixement i per desenvolupar vincles entre ciència i empreses en l’economia 4.0. El programa d’BNEW 2021 es completa amb tres verticals al voltant dels reptes de la sostenibilitat i dels entorns metropolitans. BNEW Sustainability centrarà els debats en les claus de la sostenibilitat en grans sectors com l’alimentació o la moda, així com els reptes de l’canvi climàtic i la gestió de residus en l’activitat industrial. BNEW Mobility podrà el focus en l’avanç de la mobilitat elèctrica i sostenible i les noves oportunitats de negoci associades, i finalment BNEW City aporta una gran proposta d’entreteniment basat en el potencial que té Barcelona a nivell cultural. Per això, els espais de BNEW comptaran amb mobiliari de dissenyadors establerts a Barcelona i, al llarg dels 4 dies d’esdeveniment, tindran lloc concerts a Casa Seat i showcookings de la mà de reconeguts xefs i de comerciants de la Boqueria. Un món d’oportunitats per als negocis Un dels punts forts de BNEW seguirà sent el seu programa de networking per generar contactes entre tots els assistents a l’esdeveniment, sent l’únic gran esdeveniment multisectorial que permet sinergies entre empreses i professionals d’activitats molt diverses, però sempre amb la innovació com a punt d’unió . L’exclusiva plataforma tecnològica de BNEW serà l’encarregada de creuar totes les dades de tots els assistents, i les empreses podran aprofitar totes les oportunitats de visibilitat a través d’l’espai de BVillage.