Del 4 al 8 d’octubre tindrà lloc la 22ena edició de MEDIMED, probablement un dels mercats audiovisuals més important de la zona euromediterrània (les dues riberes del mar) . Si en altres edicions Medimed coincidia en dates amb el Festival de Sitges, enguany l’edició serà online, com s’explicita a la web de l’event.

PROJECTES EN DESENVOLUPAMENT
MEDIMED selecciona projectes forts en desenvolupament o producció, amb atractiu per a radiodifusors internacionals, coproductors i altres finançadors, i un comitè de selecció d’experts internacionals seleccionarà 30 projectes que participaran al Pitching Forum.

En aquesta edició són els que figuren en aquest enllaç

Aquests projectes passen a una secció de “Pitching Forum” que són presentacions públiques en les quals el director i el productor tenen l’oportunitat de presentar els seus projectes cinematogràfics als principals editors internacionals en comissió per animar-los a entrar en la coproducció. El Fòrum Pitching és seguit de reunions individualitzades previstes, que permeten als membres de l’equip discutir el projecte amb els finançadors amb més detall.

Abans del Pitching a Workshop, dirigit pels millors experts en documentals Flora Gregory i John Marshall, entrenen els participants en l’art del pitching: com fer una presentació pública amb èxit del seu projecte.

QUINS PROJECTES SÓN ADEQUATS?

El gènere de la pel·lícula pot ser divers: arts i cultura, actualitat, història, interès humà, drets humans, societat i geopolítica. Poden ser individuals o sèries. El tema no ha de ser europeu ni mediterrani en termes d’abast. Pot ser una història local, tot i que hauria de relacionar-se amb una experiència humana o un tema universal, i pot passar a qualsevol part del món.
Projectes que han completat la investigació preliminar amb un tema fort i atractiu per a espectadors globals de procedències culturals diverses que mostren històries inexplicables que aporten noves perspectives, persones, fets i idees al públic internacional.

Dilluns arrenca, doncs, aquesta activitat online, en una nova edició a la que desitgem el millor…