El diumenge 12 de novembre la Mostra posarà punt final a la seva XVII edició amb l’entrega de premis del primer certamen competitiu de la seva història i amb la projecció del film palestí De repente el paraíso del reconegut director Elia Suleiman. Aquesta projecció, premiada al Festival de Canes 2019, i que encara no s’ha pogut veure en sales a l’Estat espanyol, es fa en col·laboració amb L’Alternativa, el Festival de cinema independent, a qui la Mostra passarà el relleu.

El Jurat encarregat de fer entrega del Premi Flama al millor llargmetratge de Ficció i el Premi al Millor Documental està format per Salma Amazian, antropòloga social i doctoranda en Estudis migratoris, Samira Badran, artista visual d’origen palestí nascuda a Líbia i Alberto García Ballesteros cineasta vinculat a la Fundació Solidària Flama. Us hi esperem!

Consulteu tota la informació a continuació i nous perdeu cap de les activitats aquest cap de setmana  [+info]