BNEW -Barcelona New Economy Week -és la denominació de la Fira que impulsa el Consorci de la Zona Franca de Barcelona a fi de fomentar la reactivació econòmica, amb especial atenció a l’anomenada “nova economia”

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ja va anunciar abans de l’estiu aquesta convocatòria amb una part virtual i de networking molt important i també amb tres escenaris emblemàtics de la ciutat on es desenvoluparà la part física de l’BNEW.

Aquest gran esdeveniment híbrid, B2B 100% professional, tindrà les seves localitzacions físiques a l’Estació de França, CASA SEAT i el Movistar Centre. D’aquesta manera, el CZFB vol ajudar a posicionar Barcelona com un player clau en la nova economia, a més de visibilitzar el potencial de la ciutat comtal en matèria d’emprenedoria i indústria 4.0.

Es tracta d’un dels grans esdeveniments que s’organitzen a la ciutat amb aquestes característiques, i que permetrà a tots els participants analitzar els reptes i les oportunitats de l’etapa post-covid, així com desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se a l’ futur i retroalimentar de les opinions d’altres experts en un format àgil i innovador.

Estació de França exercirà d’escenari per al BNEW Logistics, el BNEW Ecommerce i el BNEW Real Estate. A més, acollirà totes les Inspirational Talks, intervencions comuns per a tots els sectors adreçades principalment a directius i quadres de comandament d’empreses per aconseguir el màxim rendiment, tant personal com d’eficàcia i eficiència dels seus equips. D’altra banda, CASA SEAT serà l’espai escollit per dur a terme el BNEW Economic Zones, i el Movistar Centre albergarà tots els continguts de l’BNEW Digital Industry.

Cada sector d’activitat present en el BNEW (Immobiliari, comerç electrònic, els Logística, Indústria Digital i Zones Econòmiques) comptarà amb un programa de debats i panells propi en què participaran més de 300 speakers de primer nivell repartits en 120 sessions. Totes les activitats es duran a terme de forma presencial en els tres escenaris triats i s’emetrà en directe online als més de 10.000 assistents que es preveu que tingui l’esdeveniment.

BNEW té obertes les inscripcions a BDigital, que podran realitzar-se de forma gratuïta fins al 20 de setembre al següent enllaç: https://event2020.bnewbarcelona.com/users/sign_up.