Areavisual Project, empresa de creació i gestió de comunitats professionals, en diversos àmbits i zones geogràfiques s’integra a Barcelona Tech City.

Barcelona Tech City és una associació privada sense ànim de lucre, oberta a el conjunt de l’ecosistema tecnològic local i internacional amb base a Barcelona, ​​que treballa en crear sinergies entre emprenedors, start-ups, empreses consolidades, inversors, incubadores, acceleradors, universitats, escoles de negocis, empreses de mitjans de comunicació, agències governamentals i altres entitats.

Areavisual Project – gestora d’aquesta comunitat areavisual.cat així com areavisual.com i areavisual.org- va iniciar les seves activitats l’any 2000 com a editorial, i després de deu anys publicant ininterrompudament la publicació AREAVISUAL va reconvertir la seva activitat a comunitats professionals. de manera exitosa. En l’actualitat, a més de gestionar aquestes comunitats prepara el llançament d’un “lab” amb projectes d’orientació professional amb intel·ligència artificial i un model interactiu de comunicació a través de postals.

Barcelona Tech City, associació en la qual s’integra Areavisual impulsada per emprenedors locals agrupa ja més de mil empreses clau en l’ecosistema digital.

ENLLAÇ

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida