Areavisual Project, empresa de creació i gestió de comunitats professionals, en diversos àmbits i zones geogràfiques s’integra a Barcelona Tech City.

Barcelona Tech City és una associació privada sense ànim de lucre, oberta a el conjunt de l’ecosistema tecnològic local i internacional amb base a Barcelona, ​​que treballa en crear sinergies entre emprenedors, start-ups, empreses consolidades, inversors, incubadores, acceleradors, universitats, escoles de negocis, empreses de mitjans de comunicació, agències governamentals i altres entitats.

Areavisual Project – gestora d’aquesta comunitat areavisual.cat així com areavisual.com i areavisual.org- va iniciar les seves activitats l’any 2000 com a editorial, i després de deu anys publicant ininterrompudament la publicació AREAVISUAL va reconvertir la seva activitat a comunitats professionals. de manera exitosa. En l’actualitat, a més de gestionar aquestes comunitats prepara el llançament d’un “lab” amb projectes d’orientació professional amb intel·ligència artificial i un model interactiu de comunicació a través de postals.

Barcelona Tech City, associació en la qual s’integra Areavisual impulsada per emprenedors locals agrupa ja més de mil empreses clau en l’ecosistema digital.

ENLLAÇ