Segueix a les sales de cinema el documental sobre el músic Pau Donés, dirigit per Jordi Évole i Ramón Lara

Després d’estrenar-se al Festival de Màlaga, el documental Eso que tú me das ha arribat a les sales de cinema: Es tracta d’una peça que recull l’última entrevista concedida pel músic Pau Donés pocs dies abans de la seva mort, després de 5 anys lluitant contra el càncer. 

El documental, dirigit per Jordi Évole i Ramón Lara, que es van estrenar com a directors de llargmetratge amb el documental Astral (2016), suposa un testimoni únic d’una persona vitalista, que va voler deixar un testimoni d’agraïment cap a la vida. 

El film és una producció de Producciones del Barrio i Atresmedia, i els diners recaptats a través del taquillatge a sales de cinema aniran destinats al VHIO (Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron).