El GAC s’ha aliat amb la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida per organitzar el primer Màster en escriptura del guió audiovisual.  

Aquest màster està pensat per formar guionistes en els camps de la ficció, el documental i l’entreteniment. Una formació integral que ha de permetre als alumnes potenciar la seva creativitat i punt de vista, alhora que experimentar i aprendre els coneixements necessaris per incorporar-se amb èxit en el món professional.

El màster està vertebrat a partir de la idea d’aprendre fent, és a dir, d’aprendre escrivint. Des del minut zero, els estudiants començaran a escriure guions amb el mestratge i la tutoria de professionals del guió. Alhora aprendran els elements teòrics fonamentals per conèixer l’art de l’escriptura audiovisual amb professors d’audiovisuals de les dues universitats. 

Gran part del professorat són membres del GAC, professionals amb una àmplia trajectòria, guionistes, entre d’altres, de sèries com El Ministerio del Tiempo, Plats Bruts, El Príncipe, Les de l’hoquei, Isabel, Tornarem, Coses que passen, Jet Lag, Ask Lara; pel·lícules com Salvador (Puig Antich), El Cadàver d’Anna Fritz,  Romasanta, la caza de la bestia, Fènix 1123, El practicante; documentals com De nens,  Idrissa, crònica d’una mort qualsevol, Matchday;  o  programes d’entreteniment com Polònia, Homo Zapping, Tu cara me suena, Caçadors de paraules, Joc de cartes, Los Lunnis, etc.

Un altre dels objectius del màster és posar en contacte els alumnes amb el món professional a través de les pràctiques  en productores com Minoria Absoluta, Som Bat a Bat, Alguna Pregunta més, Arca TV, Quart, Antàrtida produccions, etc.

El màster té un any de durada i és possible cursar-lo presencialment i online.

Més informació:

masterguio.cat

masterguion.es