Areavisual.com ha ampliat els seus continguts focalitzats a l’orientació vocacional amb una àmplia informació entorn als videojocs. En un espai que ha coordinat Francis Mir es troba d’una banda la major definició de les diferents professions del videojoc i d’altra els llocs on estudiar aquestes especialitats.

A l’hora d’establir professions directament vinculades al videojoc s’estableixen fins a 18 categories, profusament explicades. ENLLAÇ

En l’apartat de les formacions associades al desenvolupament de videojocs es presenten 21 opcions formatives. ENLLAÇ

Aquesta ampliació de la plataforma d’orientació vocacional a areavisual.com/formacion és un pas més en el camí que s’assenyala en la secció de Reflexionario, on s’avalua la necessitat d’un sistema d’orientació vocacional pensada amb les eines digitals del segle XXI. ENLLAÇ