Recupera des de casa La hija de un ladrón i segueix l’Instagram Live amb Belén Funes i Greta Fernández 

Davant de la situació actual d’aturada d’activitat a les més de 50 sales del Cicle Gaudí a Catalunya, i amb la voluntat de fer un pas més en la difusió del cinema català al territori, l’Acadèmia del Cinema Català engega aquest mes d’abril el Cicle Gaudí online, amb la col·laboració de FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

La iniciativa oferirà el públic l’oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales del Cicle Gaudí i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Durant uns dies FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer, i totes aquelles persones que lloguin la pel·lícula en aquell període obtindran automàticament una subscripció mensual a la plataforma. L’Acadèmia del Cinema Català emetrà al seu canal d’Instagram un Live amb els/les creadors/es i protagonistes del film.

La primera cita serà els propers dies 19, 20, 21 i 22 d’abril amb el film La hija de un ladrón, programat a les sales del Cicle Gaudí el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Premis. Des del diumenge 19 d’abril fins dimecres 22 d’abril a les 19h els espectadors i espectadores podran veure la pel·lícula a FilminCAT. A les 19h del dia 21, just a l’equador de l’oferta, tindrà lloc l’Instagram Live amb Belén Funes, directora i guionista, i Greta Fernández, protagonista del film, al canal @academiacinecat.

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori.