Busquem joves cinèfils/es d’entre 12 i 14 anys per viure l’experiència de ser el jurat català del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu
Tens filles, nebots, cosines (o amics amb fills, nebots, cosins) d’entre 12 i 14 anys a qui els agradi el cinema? Convida’ls a participar al Premi del Públic Jove del Cinema Europeu 2020 i veure cinema europeu en VOS en exclusiva.

Fins el proper 17 d’abril tots els/les joves d’entre 12 i 14 anys 
que ho desitgin podran inscriure’s aquí per ser part del jurat català del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu que es donarà a conèixer el proper diumenge 26 d’abril a Berlin després de recollir les votacions dels joves procedents de més de 50 ciutats d’una quarantena de països europeus. 
Inscripcions aquí
Per sisè any consecutiu, l’Acadèmia del Cinema Català col·labora en la celebració del Premi a Catalunyaque enguany tindrà lloc ONLINE del 23 al 26 d’abril per la situació d’emergència sanitària actual. 
 
Durant els dies 23, 24 i 25 d’abril els participants podran veure online i en versió original subtitulada les tres pel·lícules nominades, i el dia 26 d’abril es durà a terme la deliberació conjunta del jurat català i la votació individual de cada membre. La Filmoteca de Catalunya, seu habitual del Premi des de la primera edició celebrada a Barcelona, centralitzarà totes les inscripcions i enviarà als participants les instruccions i els codis per veure els 3 films nominats, participar en les reunions de deliberació via videoconferència que dinamitzarà Drac Màgic el matí del diumenge 26 d’abril, i emetre el seu vot.
Els participants tindran materials disponibles al núvol durant els dies de visionat i podran dirigir preguntes als directors i protagonistes dels 3 films finalistes. Un cop vistos els tres films i havent participat en les discussions online, els participants tindran fins a les 16:00h del mateix diumenge 26 per emetre el seu vot. A aquella mateixa hora, l’Acadèmia de Cinema Europeu començarà la retransmissió en streaming de la cerimònia d’entrega del Premi del Públic Jove 2020 que tindrà lloc a Berlin, amb la presència dels directors/es dels tres títols finalistes. Es podrà veure aquí: https://yaa.europeanfilmawards.eu/
 
Gràcies a la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català amb la Filmoteca de Catalunya, les actrius Iria del Río i Dèlia Brufau, protagonistes de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei, participaran en les discussions per videoconferència explicant la seva experiència com a actrius als joves membres del jurat. 
A més a més, fruit de la col·laboració de l’Acadèmia, i gràcies a la gentilesa de la plataforma catalana FilminCAT, entre tots els inscrits se sortejaran tres abonaments mensuals per gaudir del millor cinema independent en català.
El Premi del Públic Jove de Cinema Europeu és una iniciativa de l’European Film Academy EFA que té l’objectiu de promocionar l’accés dels joves a la cultura cinematogràfica europea i fomentar el seu interès i coneixement de la societat, la història i la diversitat cultural europea a través d’un esdeveniment on la participació dels joves és la clau.