Alguns alumnes de construcció efímera de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals (ESCAC) han estat els encarregats de realizar l’Optimus Prime Definitiu que s’exhibirà  a la premiere de la pel·lícula “Transformers, el último caballero”.

Desprès de mesos de treball, i coordinats pels professors de l’especialitat d’art i construcció efímera de l’ESCAC, un equip d’alumnes de l’escola ha construït un autobot de més de 6 metres d’alçada que es presentarà per primera vegada aquest dijous a Madrid. Aquest  és un dels projectes extracurriculars impulsats des de l’ESCAC perquè els seus alumnes i graduats puguin tenir contacte amb la indústria audioviosual.

A través de la construcció d’aquest Transformer, els alumnes han pogut aprendre tècniques de tall de poriextireno expandit, acoblament de peces reciclades (carrosseries de cotxe, motos, canonades), així­ com tàctiques d’acabats finals amb recobriment de protecció i pintura.