Aquest estiu el 33 recupera alguns capítols de “Km33”, el programa de viatges explicats en primera persona en què a través dels ulls d’un personatge l’espectador descobrirà la cultura i els paisatges de cada destinació, però també compartirà les seves emocions i els seus sentiments. L’emissió del capítol de “Km33” donarà pas a reportatges de producció aliena vinculats als país visitat.

Dilluns, 31 de juliol a les 21.55

Km33 – Polinèsia, la meva terra és el mar

El Santi i la Míriam són dos mariners que viatgen a la Polinèsia. Descobreixen illes paradisíaques, postes de sol inoblidables i una cultura que viu del mar. Segueixen una competició de piragües, lloguen un catamarà i es banyen entre taurons.

I a més a més:

POLINÈSIA FRANCESA

Números i coordinades per situar la Polinèsia al món.

DESTINS DE SOMNI

Opcions a l’abast de tothom per visitar illes paradisíaques

ON EL VENT ET PORTI

Navegar pel món amb velers, canoes i embarcacions tradicionals.

Pel Pacífic amb Te Radar

L’humorista i presentador televisiu Te Radar viu a la ciutat polinèsia més gran, Auckland, a Nova Zelanda, però no coneix gaire els seus veïns del Pacífic. En aquesta sèrie descobrirem des del punt de vista d’un neozelandès els aspectes menys coneguts de les illes del Pacífic. Des de Kiribati fins a Tokelau, passant per Fiji, Tonga, Samoa, les illes Cook, l’illa de Pasqua, Nova Caledònia, la Polinèsia Francesa, Hawaii, Niue, Vanuatu i Norfolk, anirem més enllà de les imatges de postal i els tòpics turístics per capbussar-nos en la realitat quotidiana, la cultura i la gent d’aquests entorns paradisíacs, tot plegat passat pel filtre del peculiar sentit de l’humor del carismàtic Te Radar.