Vivim el món en directe a través de les imatges que ens arriben del que hi passa. Però què hi ha darrere de cada imatge? L’exposició “MEDIAPRO LIVE, la revolució en directe” proposa descobrir l’esforç humà i la revolució tecnològica que permet portar informació i entreteniment a tot arreu amb una immediatesa total.

 

Probert
L’exposició ens permetrà repassar les imatges més icòniques dels darrers 20 anys, compartir amb l’equip de El Intermedio una reunió de guió aprofitant la tecnologia 360 o veure el bategar del Grup MEDIAPRO a través de 100 tauletes tàctils on repassarem les feines i les xifres del grup audiovisual més important d’Europa. Coneixerem 50 persones que amb la seva feina o la seva visió del món han influït en la trajectòria del Grup i descobrirem la creativitat i l’esforç que hi ha darrere dels centenars de projectes que MEDIAPRO ha impulsat en aquests 24 anys i que en molts casos han estat reconeguts amb els premis més destacats.
Per fer-ho, el visitant podrà posar-se unes ulleres de realitat virtual, veure una projecció immersiva del que significa un Barça-Real Madrid en una carpa instal·lada al jardí del Palau Robert i visitar la unitat mòbil més gran d’Espanya o deixar-se entrevistar per Clara Segura o el Gran Wyoming.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, inaugurarà l’exposició el dilluns 29 de maig, a les 19 hores. També intervindran en l’acte el director general de Difusió, Ignasi Genovès, i els comissaris Jaume Roures i Tatxo Benet.
Prèviament, a les 11 h, es farà una visita per a premsa acompanyats de Jaume Roures i Tatxo Benet.
L’espai de l’exposició està repartit en nou àmbits. Set ocupen els 350 metres quadrats del segon pis del Palau Robert: Live, Entra, Noms, Idees, Set, Som, VR Miquel Barceló. A l’exterior se situarà la Unitat Mòbil més gran d’Espanya i una carpa de 100 metres quadrats per viure l’emoció d’un Barça-Real Madrid des de tots els punts de vista. La imatge gràfica, un cor que batega, és obra de la il·lustradora Maria Corte.
L’exposició estarà oberta fins al 24 de setembre i durant aquests 4 mesos es programaran una cinquantena d’activitats paral·leles i converses professionals.