Mike Leigh, Rupert Everett, Jeremy Irons, Agustí Villaronga, Manuel Huerga, Remi Bezançon, Alexis Michalik i Agustina Macri són alguns dels convidats que visitaran Barcelona en la 3ª edició del festival. Es podran veure les últimes pel·lícules del germans Coen, Agnès Varda, Jonah Hill, Ralph Fiennes i Mark Cousins.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), que celebrarà la seva tercera edició entre el 22 i el 30 d’abril, programarà un total de 59 pel·lícules en les seves diferents seccions, el que suposa un increment del 59% respecte l’any anterior. El BCN FILM FEST, fidel a l’esperit cultural de Sant Jordi, torna a oferir pel·lícules que giren entorn de l’eix temàtic Cinema-Literatura-Història, centrades sobretot en grans personalitats i esdeveniments històrics de rellevància.

La inauguració del BCN FILM FEST anirà a càrrec de la cinta LITUS, del català Dani de la Orden, que presentarà un any més el seu nou treball al públic del festival. LITUS és una comèdia dramàtica amb un repartiment d’autèntic luxe protagonitzada per Quim Gutiérrez (“Primos“, “La gran familia española“), Belén Cuesta (“La llamada“, “Ocho apellidos catalanes“), Adrián Lastra (“Toc toc“, sèrie “Velvet Colección“), Álex García (“Gente que viene y bah“, “Kiki, el amor se hace“), Miquel Fernández (“Durante la tormenta“, “El Guardián Invisible“) i Marta Nieto (sèries “Vis a vis“, “El ministerio del tiempo“).

LA BALADA DE BUSTER SCRUGGS (“The Ballad of Buster Scruggs”), la particular i aclamada aproximació a l’univers del western dels germans Coen, es podrà veure per primer cop en cinema al nostre país a la sessió de cloenda.

+ info: BCN Film Fest 2019