La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual ha convocat el 12è Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual, que té com a objectiu promoure una millor representació de la diversitat etnocultural als mitjans audiovisuals de Catalunya.

Les categories en les quals es pot participar són cinc: programa de televisió, programa de ràdio, producció audiovisual, webs (portals en línia, YouTube…) i trajectòria de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza al 30 d’abril.

L’any passat els guardonats van ser, entre d’altres, el programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio, el web “pareu de parar-me” de SOS Racisme, i el documental “Hayati (My Life)”, de Boogaloo Films, sobre el drama humà de l’èxode sirià, dirigit per Sofi Escudé i Liliana Torres.