Comença la 23a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona (FICMA), que premia amb el “Sol d’Or Especial” a l’ONG “PROACTIVA OPEN ARMS” i al documental “ASTRAL” de Jordi Évole. Sota el lema #ElCambioEstaEnMarcha el FICMA oferirà més de 145 pel·lícules que li prenen el pols al planeta.

El FICMA s’inaugura el 3 de novembre a l’Institut Francès de Barcelona, amb la projecció de l’espectacular film de Yann Arthus Bertrand “TERRA”, un viatge dins de la història de l’ésser viu, aprofundint en la recerca de l’animal que portem dins. Sens dubte, la trobada de la pròpia humanitat; i el Festival cloenda el 10 de novembre a CaixaForum Barcelona, amb el documental “Chasing ASYLUM”, de la guanyadora de l’Oscar Eva Orner, que presentarà el film que exposa l’impacte de les severes polítiques immigratòries australianes, en detenir als sol·licitants d’asil en instal·lacions aïllades en illes i deixant-los durant anys en un limbe apàtrida.

 

iNFORMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ