www.AREAVISUAL.ORG és la comunitat dels professionals de l’audiovisual iberoamericà que te la vocació de crear connexió, contacte i col·laboració entre directius de distribuidores i televisions de tot l’àrea, per tal de compartir informacions, resums d’events, dades, etc…

A Arevisual.Org trobareu les seccios de tecnologia -Sala de Màquines-. Evnts, Dates, Opinions. També les informacions més actuals aportades pels professionals Afiliats amb l’actualitat audiovisual.

Accés a www.areavisual.org

www.AREAVISUAL.COM és una comunitat de professionals on es manté l’activitat crítica en relació al cinema,televisió i nous mitjans. Areavisual.com s’ha focalitzat a grans públics interessats en ñes temàtiques audiovisuals.

A Areavisual.Com trobareu les crítiques a pel·lícules i sèries televisives recents

Accés a www.areavisual.com

www.AREAVISUAL.CAT és la comunitat de professionals de l’audiovisual català amb voluntat de compartir informacions d’interès, activitats professionals, contactes i tot allò que pugui donar valor per a potenciar aquest sector

Accés a www.areavisual.cat

QUI SOM?

AREAVISUAL PROJECT gestiona les plataformes d’internet www.areavisual.info, www.areavisual.cat, www.areavisual.org i www.areavisual.com – Es tracta de comunitats de professionals de l’audiovisual focalitzades a diferents sectors i àmbits territorials…

AREAVISUAL PROJECT, amb les actuals plataformes, és contunuadora de l’acció editorial desenvolupada des de l’any 2000 amb les revistes en paper AREAVISUAL i AREAVISUAL.CAT que van arribar a més de cent números editats.

Teniu més informació de les nostres activitats en aquest espai

Les nostres plataformes es financien per la iniciativa EMPRESES COL·LABORADES que inserten les seves promocions, a traves dels nostres espais. Tenim a disposició de les empreses interessades les nostres analítiques Web, que ens donen les primeres posicions en les comunitats en que intervenim.

Per a qualsevol informació podeu contactar per correu areavisualcat@gmail.com o trucant al 932375411 .