BALTIMORE - SEPTEMBER 19: David Simon, creator of the television show "The Wire", poses for a portrait on September 19, 2010, in Baltimore, Maryland.  (Photo by Joshua Roberts/Getty Images for the MacArthur Foundation)

La 3a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, se celebrarà des d’aquest dijous dia 7 al diumenge 10 d’abril a Barcelona i comptarà amb la presència del creador de sèries com The Wire, David Simon, que participarà en diverses de les activitats del Festival.

L’arribada a Barcelona d’una de les ments més brillants i més influents de la ficció televisiva del segle XXI servirà per tractar sobre molts dels temes que preocupen i descriuen la societat actual. Una ocasió perfecta per parlar i debatre sobre periodisme, política o educació, tot a través de les sèries. David Simon vindrà al Serielizados Fest a parlar i a aprofundir sobre molts dels temes que es tracten a The Wire, Treme, Show Me A Hero o Generation Kill algunes de les seves obres més representatives.

A més de les activitats amb David Simon, el Serielizados Fest tindrà una programació extensa durant els 4 dies amb projeccions de documentals inèdits, conferències de professionals del sector, estrenes de capítols i homenatges a les millors sèries de l’any i espectacles d’humor i música.

Enguany, el Festival té com a espais principals l’Arts Santa Mònica i la Sala Epidor (Cinema Maldà). El Mazda Space es convertirà en el saló del futur de l’audiovisual i les sèries; la Filmoteca de Catalunya acollirà el cicle previ de documentals “Un Eco de les Sèries de David Simon”; al Teatre del CCCB tindrà lloc la inauguració; l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, serà l’espai on Simon impartirà la masterclass; i la Fàbrica Moritz serà la seu del Late Show, la cloenda festiva d’aquesta edició.

El Serielizados Fest és el Festival per als addictes a les sèries de televisió. Després de la 2a edició on vam comptar amb la presència del showrunner de Community i Rick&Morty, Dan Harmon, el Festival es consolida portant a Barcelona la figura amb més prestigi de la ficció televisiva nord-americana i el pal de paller de la cadena HBO. El Serielizados Fest és una iniciativa de la revista online SERIELIZADOS.