200 PROPOSTES DE PROGRAMACIÓ

Son gairebé 200 les propostes de programació inscrites en la 5a edició del BCN Sports Film Festival que es durà a terma del 7 al 10 de maig d’enguany.

30 ens arriben de Catalunya; també són gairebé 40 les inscripcions tramitades en llengua espanyola, que procedeixen, a més d’altres regions de l’Estat espanyol, de països hispanoamericans. Entre aquests destaca Argentina, pel nombre de produccions inscrites, seguida per Mèxic, Xile i Veneçuela. Xipre, Corea del Sud, Grenlàndia, Maldives, Taiwan, Tobago i Tunis s’apropen per primera vegada al certamen. I més de 100 pel·lícules aterren dels següents països: Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xina, França, Alemanya, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Rússia, Suècia, Turquia, Estats Units, Sud-àfrica, Bulgària, Dinamarca, Eslovènia, Etiòpia, Finlàndia, Grècia, Iran, Israel, Japó, Luxemburg i Suïssa.

Una prova inequívoca de la internacionalització del BCN Sports Film Festival a través dels 5 continents.