S’incrementen els espectadors un 15% respecte a l’edició anterior

“Vuit cognoms bascos ” , “Capità Amèrica, el soldat d’hivern” , “El Gran Hotel •
Budapest ” , ” Kamikaze ” i ” Les aventures de Peabody i Sherman “han estat les
pel · lícules favorites dels espectadors .

Gràcies a la gran acollida que ha tingut la Festa del Cinema pels espectadors , la •
Indústria ha decidit ampliar la campanya “Dimecres al Cine ” fins el dimecres 9 de
Juliol.

La Festa del Cinema ha registrat un total de 1.842.444 espectadors durant els 3 dies de la promoció , un 15 % més que l’edició de l’any anterior , i un 206% més que en els mateixos 3 dies de la setmana anterior , segons dades provisionals de la consultora Rentrak .

Durant aquests tres dies , les 10 pel · lícules més vistes pels espectadors de la Festa del Cinema , per aquest ordre , han estat ” Vuit cognoms bascos ” , “Capità Amèrica, El Soldat d’Hivern ” , ” El Gran Hotel Budapest ” , ” Kamikaze ” , ” Les aventures de Peabody i Sherman ” , ” 300 l’Origen de l’Imperi ” , ” Non Stop ” , ” Dallas Buyers Cowboys ” , ” Bella i Bèstia ” i ” Guillaume i els nois ¡ a taula ! ” .

La Festa del Cinema és una iniciativa creada pels representants de la indústria del cinema , FAPAE , FEDICINE , FECE i ICAA , per celebrar EL CINEMA en sala de cinema , com la millor oferta cultural i d’oci del nostre país . La Festa del Cinema , que va néixer com una forma d’agraïment a tots els espectadors que cada any passen per les sales de cinema , ha estat novament abraçada pels espectadors de forma massiva , el que consolida al cinema en sala de cinema , com la principal alternativa d’oci cultural dels espanyols .
S’amplia la campanya “Dimecres al Cine ” fins dimecres 9 juliol

El passat 15 de gener, FAPAE , FEDICINE , FECE i ICAA van posar en marxa la campanya “Dimecres al Cine ” com a resposta a la gran acollida dels espectadors a la Festa del Cinema de 2013 i gràcies a la qual , els espectadors han pogut acudir a les sales de cinema a un preu especial durant els últims mesos .

Del 15 de gener al 26 de març, un total de 3.251.558 espectadors han pogut gaudir els
dimecres de la iniciativa a les sales de cinema , incrementant l’assistència un 145 % més que l’assistència dels dimecres equivalents de l’any anterior .

A causa del nou èxit de la “Festa del Cinema” i els bons resultats durant els primers
mesos de la campanya “Dimecres al Cine ” , la Indústria Cinematogràfica , amb el suport de l’ICAA ,
s’ampliarà el termini d’aquesta última fins al DIMECRES 9 DE JULIOL , data en què finalitzarà la
campanya , amb l’objectiu de seguir fomentant l’assistència a les sales de cinema com un hàbit
social i cultural al nostre país .