El VI Premi Josep M. Planes distingirà el millor treball d’investigació, de denúncia o de sàtira publicat o emès en català durant l’any 2017. Els periodistes i mitjans de comunicació que vulguin optar al premi podran enviar els treballs candidats a l’adreça de correu electrònic premisplanes@periodistes.cat.

Alhora, es constituiran unes comissions seleccionadores formades per periodistes i persones del món de la comunicació de les diferents demarcacions territorials del Col·legi de Periodistes -Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre i Catalunya Central- que també proposaran treballs. El termini de presentació de candidatures acaba el 31 de març. El jurat que decidirà el guanyador estarà format per destacades personalitats del món de la comunicació: Josep Gifreu, Teresa Carreras, Vicenç Villatoro, Neus Bonet, Jordi Finestres, Enric Badia i Joan Badia, com a secretari. El premi es lliurarà el 7 de juny, a Manresa.

Mes info en aquest enllaç:  Col.legi de Periodistes de Catalunya