El 14, 15 i 16 de febrer, quan es fa de nit, la llum transforma el barri del Poblenou de Barcelona en un laboratori de recerca al servei d’artistes d’arreu del món. Creadors que utilitzen la llum, el moviment, la realitat virtual o la intel·ligència artificial, per explorar noves formes i significats per a l’espai públic i eixamplar els límits de les nostres percepcions. Atreveix-te a desafiar els teus sentits en una experiència sensorial d’alta intensitat i uneix-te a un experiment col·lectiu que cerca nous models de participació i convivència.

Els noms més importants de l’escena internacional com Luke Jerram, l’estudi United Visual Artists, Kurt Hentschläger o Antoni Arola, per esmentar alguns dels vint-i-tres artistes que participen en Llum BCN 2020, s’uneixen a les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona, en un gran esdeveniment que desafia les convencions i reivindica que la llum, la tecnologia digital o la imatge en moviment poden formar part del paisatge urbà de la ciutat sense estar al servei de la seva comercialització