L’audiovisual avança cap a l’especialització. Vols formar-te com a director i productor executiu de documentals?

MÉS INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ

El Màster en Direcció i Producció Executiva de Documentals (60 ECT) té l’objectiu de formar directors i productors executius especialitzats en el món del documental, amb la finalitat de professionalitzar i aportar nous coneixements sobre el sector.

Amb l’experiència i coneixements de DocsBarcelona, un dels principals referents a Europa i Amèrica Llatina en l’àmbit del documental, el Màster ofereix les eines necessàries per a desenvolupar les funcions de la direcció i la producció executiva del documental. A més, a partir de l’aprenentatge sobre els principals referents del gènere i de les diferents formes de narració, es treballa perquè cada professional trobi el seu estil i mirada propi, però també per a l’aprenentatge de control pressupostari, logística de rodatges i gestió.

Els participants desenvoluparan un projecte documental individual i produiran diversos curtmetratges documentals en grup.

MÉS INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ

Girl holding clapperboard