La novena edició de MIRA 2019 ¤ SÓN Estrella Galícia, se celebrarà del 5 al 9 de novembre a Barcelona presenta en aquesta edició l’estrena de l’espectacle de Clark amb l’artista visual eslovaca Evelyn Bencicova; l’espectacle de Roly Porter i MFO, comissariada en col·laboració amb Berlin Atonal; l’estrena en espanyol del nou espectacle de Blanck Mass amb imatges de Dan Tombs; un DJ set de Batu amb imatges de l’artista rus Leeza Pritychenko (comissariada pel festival); el xou en viu 700 Bliss; el rendiment A / V “META” de CLON i NWRMNTC; i un show en viu de la pianista Marina Herlop amb iTUNES10.2 en imatges.

També es mostrarà Floating Points, el més nou de Hamill Indstries que ja van acudir a edicions anteriors del Festival.

A més, Espai Zero, la segona etapa del festival, dedicada a la música dance, presentarà espectacles en viu de Nihiloxica, Giant Swan, Insanlar i People You May Know, juntament amb sets de DJ de DJ Marcelle / Another Nice Mess i Troia Modet. Lena Willikens b2b Alicia Carrera i Parallax són part de Afterparty, el dissabte 9 de novembre a Razzmatazz.

Mira ens explica que “Estem ampliant els espais dedicats a les instal·lacions d’art immersiu de gran format: la instal·lació multisensorial” Obsidisorium “de AUDINT; Primera instal·lació de gran format de Rick Farin “Breach Act”; i “Alice” d’estudiants d’ELISAVA s’uneixen a la instal·lació anunciada prèviament per l’artista Carlos Sáez. ”

Més info: