Productors Audiovisuals de Catalunya,PAC, va presentar el llibre ‘ELS FUTURS DE L’AUDIOVISUAL’ el mes passat en el marc del Sitges Festival.

El llibre és descarregable en aquest enllaç.

Ara el llibre ja és descarregable. Aquest llibre es resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges i la pròpia entitat PAC que han aprofitat el punt de trobada per a la indústria que ha creat el festival, per tal de consultar els veritables protagonistes de la indústria i copsar la seva intuïció.

Dels debats, jornades i taules rodones en què han participat els diferents agents de l’audiovisual s’han extret els articles que comprenen aquest llibre:

“Mirades des del sector”, “Perspectives”, “L’audiovisual català del futur i les incògnites de la indústria”, ·”Exhibició: el repte permanent de seduir espectadors”, “Distribució independent en un món plé de finestres”, “La producció de cinema i audiovisual:un paisatge inquietant” i “La veu dels creadors i el seu paper del futur.

El llibre és descarregable en aquest enllaç.