El proper 19 de març del 2019 a les 9:30h tindrà lloc al Foment Nacional de Treball sobre “Millennials i generació X”
Ni controlables ni predictibles: efímers i impulsius. Millennials i generació Z viuen de mica en mica més aliens a les estructures sòlides que coneixem. Qui són? Com són? Com actuen? La manera en què entenen el món marca com es relacionen amb els béns de consum. Per a les marques i agències el repte rau en comprendre’ls i crear continguts amb què empatitzin. N’hi ha prou en traduir els missatges al seu llenguatge per impactar-los? Quins canals tenim per arribar-hi i de quina manera és més efectiu fer-ho? Per parlar-ne comptarem amb la presència del Director de planificació estratègica de BuzzFeed, empresa americana líder en distribució de continguts entre joves.

PROGRAMA
9:00h Acreditacions
9:30h Presentació institucional 
9:45h Taula rodona amb experts: Com connectar amb les noves audiències?
11.00h Torn de preguntes i debat 
11:45h Finalització de l’acte i refrigeri