INAUGURACIÓ
Teatre Zorrilla
8 de novembre
22 hores

CLOENDA
Teatre Zorrilla
16 de novembre
20 hores

PROJECCIONS
Teatre Zorrilla
c/ Canonge Baranera 17, Badalona

Teatre El Círcol
c/ Sant Anastasi 2, Badalona

COM ARRIBAR
L2 Metro – Badalona Pompeu-Fabra
Renfe R1 – Estació de Badalona

La 39a edició de FILMETS Badalona Film Festival arriba amb una Secció Oficial de 289 pel·lícules de 44 països i 4126 curtmetratges inscrits.

Se celebrarà del 8 al 17 de novembre i té com a seus oficials el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol i la sala d’actes del CES Joan Maragall, amb la sessió “Petits Filmets”. Seguint amb la voluntat d’integrar altres espais de Badalona, FILMETS projectarà curtmetratges a totes les biblioteques de la ciutat. D’entre les novetat d’aquest any, FILMETS estrena nova pàgina web.

JURAT INTERNACIONAL

Judit Colell, directora i vicepresidenta de la Academia del Cine Español presidirà el jurat oficial internacional, un jurat integrat per Pedro Neves, realitzador de Portugal, Oriol Sala-Patau, productor de TVC i guanyador del premi Gaudí 2012, Marina Gatell, actriu, i Yoonsun Yooni Choi, del festival BISFF de Busan, Corea del Sud.

MERCAT DEL CURTMETRATGE INTERNACIONAL

En el marc del FILMETS Badalona Film Festival aquest any continua la marca MerCATin, el 3r Mercat del Curtmetratge Internacional. El MerCATin permetrà als professionals que assisteixin al FILMETS entre el 11 i el 15 de novembre per visionar les darreres produccions catalanes i les pel·lícules de la Secció Oficial del Festival. Per reservar dies i hores caldrà sol·licitar-ho a: premsa@teleb.cat

ACREDITACIONS DE PREMSA

Aquesta acreditació es facilitarà al hall del Teatre Zorrilla en horaris del programa internacional. Els mitjans de comunicació podran accedir a totes les projeccions del festival mitjançant l’acreditació de premsa. L’acreditació també dóna dret a assistir a les gales d’inauguració i cloenda, per les quals és imprescindible mostrar l’acreditació.

Podeu sol·licitar l’acreditació al correu electrònic premsa@teleb.cat (indiqueu nom, cognom, mitjà de comunicació i telèfon).

MÉS INFORMACIÓ

Podeu consultar tota la informació a l’enllaç:

Feu clic per accedir a filmets_premsa_catala.pdf

o enviant un correu a premsa@teleb.cat