El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei encara la seva última sessió, la Marató de 12 hores, anunciant un palmarès predominat per les pors en clau familiar i maternal. La danesa Speak No Evil, de Christian Tafdrup, sobre unes accidentades vacances de dues famílies centreeuropees, guanya els premis a millor pel·lícula i banda sonora, mentre que la mexicana Huesera, debut de Michelle Garza Cervera, al voltant l’embaràs, supersticions i noves maternitats, guanya el premi a la millor direcció. El jurat composat per Claudia Guillén, Judith Colell, Felipe M. Guerra, Joan Vilà i Raquel Sastre ha premiat també el guió de Family Dinner, la fotografia de Viejos i la interpretació protagonista de Megalomaniac, a més dels efectes especials de Project Wolf Hunting.

A les seccions paral·leles destaquen els premis a Soft & Quiet, òpera prima de la nord-americana Beth de Araújo sobre les conseqüències dels nous feixismes als Estats Units, guanyadora de millor pel·lícula i millor guió de la secció Being Different. També obté dos reconeixements la comèdia negra sobre mort assistida i antropofàgia Feed Me, d’Adam Leader i Richard Oakes, millor pel·lícula i millor interpretació de la secció Bloody Madness. Completen el palmarès de Being Different la direcció del film senegalès Saloum, de Jean Luc Herboulot, i la interpretació protagonista de la satírica Sick of Myself, mentre que la controvertida Terrifier 2 guanya el premi als millor efectes i Mad Heidi a la millor direcció de Bloody Madness.

En curtmetratges, el canadenc 11-33 obté el premi de la secció oficial, i El semblante i Kickstart My Heart guanyen els premis al millor guió i interpretació, respectivament. Phelgm obté els premis als millors efectes i de la Crítica d’Or (Blogos de Oro), i guanya el premi Méliès d’Argent al millor curtmetratge europeu. Pel que fa a la secció de cinema català Ç Trencada, La masia, de Víctor Català, s’alça com la gran vencedora: millor film i premi del públic.

Al llarg de nou dies, el festival ha fet plens absoluts en sessions com la inauguració amb Mad Heidi, les projeccions d’AveMaria, Terrifier 2The Rocky Horror Picture Show, curtmetratges de Secció Oficial i Ç Trencada, i la Marató de 12 hores que tanca el certamen. Amb el festival encara en marxa, les xifres d’entrades venudes ja superen en un 37% el rècord de l’any anterior.