L’ofici del so protagonitzarà la nova edició de Meet the Experts

La Setmana del Talent Audiovisual celebra enguany una nova edició i, del 14 al 18 de novembre, organitza un programa complet d’activitats adreçades a connectar el nou talent emergent dels centres universitaris en l’àmbit audiovisual amb professionals de tot el sector.

D’entre les diverses activitats programades enguany, destaquem la nova edició de Meet the Experts; un espai per a conèixer en profunditat el treball de diferents especialitats audiovisuals de la mà de dones professionals que expliquen, en taules de discussió i en conversa amb el públic assistent, el dia a dia de la seva feina. El Meet the Experts 2022 co-organitzat amb l’Acadèmia del Cinema, estarà dedicat a l’ofici del so i comptarà amb la participació d’Inés Miras, qui actualment compagina la composició musical amb el disseny i la implantació d’espais sonors, i les acadèmiques Fabiola Ordoyo, qui destaca pels seus treballs més recents a Mediterráneo de Marcel Barrena o Madre, de Rodrigo Sorogoyen, i Irene Rausell, editora de diàlegs que destaca per haver participat en la pel·lícula 42 segundos, de Dani de la Orden i Alex Murrull, i a les sèries Vida perfecta o Les de l’hoquei.

Meet the Experts tindrà lloc el proper dijous, 17 de novembre de 2022, a les 18:00h al CaixaFòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). Les inscripcions són gratuïtes a través d’aquest formulari.