La CCMA obra una convocatòria per a adreçada principalment a professionals independents, nous creadors, titulats en graus de Comunicació Audiovisual, productores i al sector audiovisual en general, a fí de  presentar projectes singulars que, tant per contingut com per format, no formarien part de l’àmbit televisiu generalista convencional.

La crida està oberta a tot tipus de formats i continguts, des de projectes culturals en la seva concepció més àmplia, fins a propostes artístiques, passant pels formats més habituals com l’entreteniment, les docusèries i la ficció, o fins i tot, formats més híbrids.

Aquesta primera convocatòria té l’objectiu de contractar un mínim de 5 projectes serialitzables, i es valorarà especialment l’originalitat en el format, la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals i la proposta de distribució multipantalla. De la primera fase de selecció en sortiran 25 projectes que participaran en una sessió final de pitching d’on sortiran els 5 seleccionats.

Els projectes es poden fer arribar abans del dilluns 26 d’octubre a la bústia de correu electrònic: projectesprograma_TV3@ccma.cat