Avui voldria parlar en aquesta Tribuna, d espais dedicats a l’audiovisual a la xarxa que fan una excelent tasca.tan de donar informació de les coses que es preparen, com de fer crítica del que es presenta…
Hi ha bastantes pàgines enfocades a aquesta activitat però avui m’agradaria destacar la pàgina nosolocine que du a terme en José López Pérez. Per localitzar-la nomes cal anar a nosolocine.net i alla la trobareu…
Si avui la destaco és perquè la pàgina té una activitat frenètica i envia butlletins electrònics gairebé diaris de les seves entrades o posts.
En José López, el seu autor, no es perd una sola estrena cinematografica i això fa que poguem llegir les seves crítiques sempre actualitzades i amb el tó personal que li sap donar el seu autor.
A més a nosolocine.net com diu el seu pròpi rètol no es tanca al cine, no sols fa això sino que també a traves dels seus posts tracten activitats colaterals inspirades amb allò en tot allò que apassiona al seu creador.
Així trobarem sovint referències a actuacions musicals que es fan a Barcelona, de grups en onda rockera que li agraden a l’autor, també reflexions sobre temes d’ecologia o sostenibilitat del planeta i quan menys t’ho esperes també arriba una crítica a la política cultural del govern del PP, tot fet amb l’estil propi del Jose, veí de l’Hospitalet…
Aquesta atenció tan atenta a l’activitat audiovisual, als rodatges i a les estrenes, i a totes les activitats colaterals de nosolocine és el que ens porta a recomanar-la, perquè tal com us deiem abans quan us arribi al correu electrònic una nova entrada del que s’acaba de publicar a la,pagina podeu tenir simesno una sorpresa. ..