AREAtv, la televisió de la comunitat de professionals de l’audiovisual iberoamericà, associada a AREAVISUAL.ORG ha ofert durant els dies del Festival el senyal en directe del FESTIVAL on s’emetien entrevistes, rodes de premsa i informacions de l’organització del Festival.
A la vegada AREAtv na incorporat a la seva graella “magazines” de resums diaris de les activitats del Festival.
Gràcies a les dues iniciatives la comunitat de professionals de l’audiovisual iberoamericà que no ha pogut desplaçar-se fins a la ciutat basca ha pogut seguir profusament l’esdevenir del Festival més important de l’Estat Esapñol.
AREAtv continuarà després del Festival amb les seves emissions en proves i mantindrà els resums diaris del “magazine” a la columna dreta del portal de la comunitat pels qui durant les pròximes setmanes vulguin repassar les activitats del Festival.
Agraïm a l’organització del Festival i a tots els membres de la comunitat professional AREAVISUAL.ORG desplaçats a Donosti la col·laboració que, en tot moment, hem trobat per facilitar aquestes emissions.