El 25 de maig ha entrar en vigor la nova normativa de protecció de dades, el GDPR per les seves sigles en anglès (Reglament General de Protecció de Dades), que implica que necessitem el teu consentiment per poder-te enviar qualsevol informació.

Dónan’s el teu consentiment i informa’t

T’escrivim perquè estem col·laborant, perquè utilitzes algun dels serveis de la Federació catalana de cineclubs (FCC) o bé perquè hem tingut relació entorn a l’aplicació de les tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) al sector no lucratiu. En tot cas, volem seguir en contacte amb tu.

La nova normativa, de compliment obligatori per a totes les organitzacions, et permet proporcionar el teu consentiment perquè t’enviem la informació que realment t’interessa. Ens pots autoritzar a utilitzar les teves dades segons quina sigui la teva relació amb nosaltres:

A) Com a persona usuària d’algun dels serveis
Recomanat si estàs utilitzant qualsevol servei gestionat per AREAVISUAL PROJECT (correu electrònic, web, Google adwords, Abcore, WordPress, etc.)

B) Com a persona interessada en les activitats d’AREAVISUAL
Recomanat per amics, col·laboradors, i en general persones interessades en les nostres activitats.

Ara pots fer clic i omplir la teva casella, perquè puguem seguir informant-te de les oportunitats que ofereix internet i de com contribuïm a fer del món un lloc millor sense carregar la teva bústia de correu.

Accedeix en aquest enllaç

El nou GDPR també et permetrà:

Tenir accés a les teves dades personals i obtenir una còpia.
-Demanar l’eliminació de les teves dades personals de la nostra base de dades i / o restringir on s’utilitzen les teves dades.
-Rebre notificació quan hi ha una violació de seguretat que involucri a les teves dades.

Per qualsevol dubte estem a la teva disposició a areavisualcat@gmail.com