Els propers 6 i 7 de juny, arriba una nova edició de la Fira MAC que consolida el seu format i comptarà amb una trentena d’empreses que a través de totes les modalitats de participació formaran part d`aquest  certamen que tindrà lloc a  Roca Umbert, Fàbrica de les Arts.

Hi seran per primer cop, mes d’una tercera part de les empreses participants-

Entre aquestes serà Broomx Technologies, que aprofitant l’espai MAC RV presentarà una tecnologia pionera capaç de reproduir contingut immersiu i realitat virtual sense necessitat d’utilitzar ulleres ni pantalles ni projeccions.

L’Escola de Cinema de Mataró, que tindrà un espai expositiu per promocionar els seus cursos i estudis, també participarà al MAC per primer cop, mostrant els cursos que té tant per professions per exercir davant la càmera com darrera. Dins del mateix àmbit de la formació, també hi serà Recam Stunts, una empresa que ofereix i forma especialistes de cinema a tot Europa. Altres empreses, com les de subministrament de material ADTEL/NDR, que serveixen a TV3, o Enersai System, que vindran des de Madrid, també provaran l’experiència de ser a Fira MAC.

Les seccions MAC RV i MAC Drone, dedicades a la Realitat Virtual i a les càmeres voladores respectivament, són dos dels espais més consolidats a Fira MAC. Enguany tornarem a tenir drones a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert (escenari del MAC), de la mà de Drones Company.

Speech Corner: presentació de productes
L’espai de presentacions de curta durada de productes, l’Speech Corner, no faltarà a la cita d’enguany. Empreses de nova creació com PatrocinaM, que es dedica a posar en contacte creadors audiovisuals i promotors, aprofitaran aquestes presentacions de breu format per explicar el seu servei i donaran un descompte del 40% a tots els assistents al MAC. Per la seva banda, altres empreses com el Grup Lavínia, productora audiovisual, i TourMedia, de la Garriga, aprofitaran els minuts de l’Speech Corner per donar-se a conèixer.

Nou espai
L’estudi Kokudev-Padilla Taller d’Arquitectura i l’estudi de disseny Igloo, tots dos residents a Roca Umbert, són els encarregats de definir l’estructura del MAC d’aquest any. Aposten per un canvi d’imatge força important amb una nova distribuició professional, estètica i funcional.

Relació d’empreses i entitats participants
En aquest enllaç podreu trobar una breu presentació de totes les empreses que enguany participaran al MAC, però aquí us deixem una relació de totes elles. A part, el MAC no seria possible sense tots els ens col·laboradors que hi participen.

Acústica Integral                           ADTEL/NRD                      AEQ-KROMA
Atlantic Devices                            Audiotecnologias               Avisual Pro
Broomx Technologies                   Comexit                             Drones Company
Eikonos                                         Emelec-Viascom               Enersai System
Escola de Cinema de Mataró       Global Block                      Grup Lavínia
Mediacopter                                  Music Library                     PatrocinaM
Recam Stunts                               Tour Media                         VSN