Dia Mundial de la Ràdio a l’ACR

El proper dimarts 16 de febrer esteu convidats a la presentació de l’Informe de la situació de la Ràdio a Catalunya, que organitza l’Associació Catalana de la Ràdio, de forma virtual per a celebrar el “Dia Mundial de la Ràdio”.

Enric Yarzapresident de Media Hotline iautor de l’informe, l’exposarà en streaming a través del seguent enllaç:  https://www.acradio.org/jornades/

L’Associació Catalana de la Ràdio reuneix les principals emissores catalanes sorgides de la iniciativa privada. L’entitat integra totes les cadenes i emissores comercials privades que operen a Catalunya i té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal ieconòmic canviants, així com la defensa dl’exercici de la llibertat d’expressió en el mitjà radiofònic.

La junta directiva de l’ACR manté interlocució constant amb totes les administracions i està presidida per Miquel Miralles del Grup TeleTaxi, i en la Junta estan presents també representants de Ràdio Ripoll, Radiocat XXI, Cadena Ser, Onda Cero, Segre Radio, Radio Estel, Grup Flaix i Cadena Cope.