Mes info a aquest enllaç: barcelona.cat

El Festival Barcelona VisualSound és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.El Barcelona VisualSound aposta per les persones joves, per la seva presència a diferents barris de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents.

OBJETIUS

Esdevenir una plataforma de difusió de la creació en l’àmbit audiovisual de la ciutat.

Promocionar i difondre a joves creadors en l’àmbit audiovisual.

Introduir a persones amb inquietuds creatives en l’àmbit audiovisual a través d’una programació atractiva i novedosa.

Convertir el Festival en un esdeveniment de referència per a noves propostes en el camp audiovisual.

PÚBLIC OBJETIU

El Festival està destinat a joves creadors del món audiovisual principalment de la ciutat, però que també arriba a joves creadors de tota Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol. Pretén vol donar entrada als joves que s’inicien en el món de la producció audiovisual.

20