Segons avença  El Nacional -veure aquest enllaç   “La crisi de TV3 comença a tenir més trinxeres. Fins ara els dos bàndols eren la mateixa cadena, amb Vicent Sanchis multiplicant-se per explicar-se, i Cristóbal Montoro, com a braç executor de Rajoy per cobrar de TV3 immediatament més de 20 milions d’€ en concepte d’IVA i escanyar-la. La reclamació global dels 168 milions endarrerits està en mans de la justícia. Però podria no ser l’únic conflicte judicial de la cadena. La productora Mediapro estudia demandar judicialment TV3 per la cancel·lació anticipada de Tarda oberta. Segons ha declarat Jaume Roures a El Temps: “No dono per fet el tancament del programa i estic disposat a arribar a instàncies judicials si TV3 persisteix amb la seva voluntat”. La data final del magazine ja ha estat anunciada pel propi programa: divendres 2 de febrer, i el seu substitut ja va ser avançat en exclusiva per En Blau: Tot es mou, d’Helena Garcia Melero. Però Roures és molt Roures. Té una de les productores televisives més potents de Catalunya, amb drets esportius com el que li va fer liderar amb el Barça-Celta a la seva cadena en obert GOL. Per tant TV3 ja rep de dues bandes: del govern espanyol i de les productores catalanes que veuen perillar la seva subsistència.